• Αναζήτηση
 • Διαψεύδει τις φήμες και στηρίζει τους Αγγελόπουλους ο Ευ. Μαρινάκης

  «Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους» τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Να βάλει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για συμμετοχή στα διοικητικά της ΚΑΕ Ολυμπιακός έσπευσε ο Ευάγγελος Μαρινάκης, υπογραμμίζοντας ότι είναι δίπλα στην οικογένεια Αγγελόπουλου, στηρίζοντας και εκτιμώντας τη προσφορά τους.
  Ο διοικητικός ηγέτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, με αφορμή της παραφιλολογία των ημερών, όπως τονίζει, ξεκαθάρισε πως ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και κάποιο μέλος της οικογένειάς του έχει πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ.
  Αναλυτικά η δήλωση του Ευάγγελου Μαρινάκη:
  Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ: Τα τελευταία χρόνια ο Κωνσταντίνος, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος επενδύουν εκατομμύρια ευρώ και προσφέρουν πολλά στον Σύλλογο.

  Εύχομαι σύντομα να οδηγήσουν την ομάδα μας ξανά στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης. Εμείς είμαστε δίπλα τους. Στηρίζουμε και εκτιμούμε την προσφορά τους.

  Είναι λογικό να υπάρχουν σε όλα τα σπορ κακές χρονιές. Και είναι λογικό, επίσης, να υπάρχει κριτική. Όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους, όμως αυτοί που διοικούν και πληρώνουν είναι αυτοί που πρέπει να αποφασίζουν.

  Όποιος όμως πιστεύει ότι μπορεί και θέλει να αποφασίζει και να διοικεί καλό θα είναι να βγει μπροστά και να βάλει τα χρήματά του.

  Δυστυχώς ελάχιστοι άνθρωποι επενδύουν τα χρήματά τους στον ελληνικό αθλητισμό στην Ελλάδα της βαθύτατης οικονομικής κρίσης.

  Και στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, ας είμαστε ειλικρινείς, πέρα από εμένα στα ερασιτεχνικά τμήματα και στο ποδόσφαιρο και την οικογένεια Αγγελόπουλου στο μπάσκετ δεν είδαμε ούτε ευρώ στον Σύλλογο από επώνυμους και εύρωστους οικονομικά φιλάθλους μας.

  Προφανώς δεν αναφέρομαι στους απλούς φιλάθλους μας που στηρίζουν μαζικά και από το υστέρημα τους τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας.

  Με αφορμή λοιπόν την παραφιλολογία των ημερών, θέλω να ξεκαθαρίσω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ότι ούτε εγώ ούτε κανένα μέλος της οικογένειάς μου έχουμε πρόθεση διοικητικής εμπλοκής με την ομάδα μπάσκετ.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk