• Αναζήτηση
 • Λαφαζάνης: Φαρσοκωμωδία η εκλογή αρχηγού στην Κεντροαριστερά

  Αιχμηρές οι δηλώσεις του επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίο χαρακτήρισε "φαρσοκωμωδία" την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αιχμηρές οι δηλώσεις του επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίο χαρακτήρισε «φαρσοκωμωδία» την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

  Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφερόμενος στην εκλογή αρχηγού στο «αβάπτιστο κόμμα της ψευδεπίγραφα λεγόμενης Κεντροαριστεράς, των πολλών κοινοβουλευτικών ομάδων και υβριδικών κομμάτων», δε διστάζει να την χαρακτηρίσει «φαρσοκωμωδία και βαθύτατη παρακμή της κατεστημένης πολιτικής τάξης». 

  Ο κ. Λαφαζάνης θεωρεί το νέο κόμμα «άθυρμα των ορφανών του Σημίτη» τον οποίο επίσης χαρακτηρίζει «πρωτεργάτη και αρχιτέκτονα» της σημερινής καταστροφής της χώρας.Μιλάμε, συνεχίζει ο επικεφαλής της ΛΑΕ «για ένα κόμμα των συστημικών μέσων ενημέρωσης, αποθέωση του πελατειακού συστήματος, το οποίο συναποτελούν κρατικοδίαιτα στελέχη του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ και εκφραστές, του βαθέος παρασιτικού κράτους των διαπλοκών, των αδιαφανών διασυνδέσεων και της οργανικής υποτέλειας».

  Κάνοντας λόγο για την έλλειψη προγράμματος που χαρακτηρίζει το υπό διαμόρφωση κόμμα, «κινούμενη άμμος και συμπληρωματική απόφυση του εξαρτημένου μνημονιακού μπλοκ» όπως το αποκαλεί, σημειώνει ότι «δεν χρειάζεται πρόγραμμα και γι’ αυτό δεν το διαθέτει».

  Τέλος, σημειώνει στον ίδιο ύφος ότι «το πρόγραμμα για κόμματα τέτοιου χαρακτήρα αντιπροσωπεύει η εκάστοτε βούληση των «αγορών», τα κελεύσματα των Βρυξελλών και ενός ψευδεπίγραφου «ευρωπαϊσμού», μαζί με τα νεοαποικιακά δόγματα της λεγόμενης «παγκοσμιοποίησης».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk