• Αναζήτηση
 • ΣΥΡΙΖΑ: H δύσκολη συγκατοίκηση Μουζάλα με τους +53

  Αφότου ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε την Δευτέρα το μεσημέρι τα μέλη της Πολιτικής Γρσμματείας του

  Αφότου ο Αλέξης Τσίπρας διαβεβαίωσε την Δευτέρα το μεσημέρι τα μέλη της Πολιτικής Γρσμματείας του ΣΥΡΙΖΑ ότι τον Αύγουστο του 2018 βγαίνουμε από το Μνημόνιο, τα στελέχη του οργάνου και κυρίως οι εκπρόσωποι των 53+ έβαλαν στο στόχαστρο τον… Γιάννη Μουζάλα.

  Οι χειρισμοί του στο προσφυγικό, οι ελλείψεις και τα όσα καταγράφονται για τις συνθήκες διαβίωσης στους καταυλισμούς προκάλεσαν την έντονη κριτική σε βάρος του κυρίως από την κυρία Χριστοδουλοπούλου και τον Πάνο Λάμπρου με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να αντιδράσει λέγοντας: «Αμα είναι, να παραιτηθώ»…

  Η συζήτηση εξελίχθηκε σε αντιπαράθεση, με τον κ. Μουζάλα να αντιτείνει ότι ακολουθεί συμφωνημένη πολιτική με την ΕΕ.

  Λίγη ώρα αργότερα, το Μέγαρο Μαξίμου επιχείρησε να υποβαθμίσει το ζήτημα, με την διαρροή ότι δεν υπάρχει θέμα παραίτησης Μουζάλα.

  Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται λίγο πολύ βέβαιον ότι όποτε γίνει ανασχηματισμός ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα αντικατασταθεί.

  Και πάντως, οι αντιδράσεις που καταγράφηκαν στην ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ ερμηνεύονται από κάποιες πηγές ως επίδειξη δύναμης των 53+.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk