• Αναζήτηση
 • Κατσίκης: Η κυβέρνηση δεν αφήνει την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της

  Την αντίθεσή του με τις επιλογές που προωθεί η κυβέρνηση εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, κατηγορώντας την για τα περιστατικά βίας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στη χώρα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την αντίθεσή του με τις επιλογές που προωθεί η κυβέρνηση εξέφρασε για μια ακόμα φορά ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης, κατηγορώντας την για τα περιστατικά βίας που παρατηρούνται τον τελευταίο καιρό στη χώρα.

  Συγκεκριμένα, ο κ. Κατσίκης υποστήριξε πως η κυβέρνηση δεν αφήνει την Ελληνική Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. «Συμφωνώ ότι δεν αφήνουν την ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της, να το λέμε ξεκάθαρα, δεν θέλει η κυβέρνηση να τραβήξει ο αστυνομικός πιστόλι, δεν θέλει η κυβέρνηση να εφαρμόσει το μέτρο του σπρέι πιπεριού, δεν θέλει η κυβέρνηση τις πλαστικές σφαίρες, δεν ξέρω να απαντήσω γιατί…» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

  «Πιστεύω ότι η βία αντιμετωπίζεται με βία» δήλωσε ο κ. Κατσίκης, προσθέτοντας όμως ότι «το 2008 κατέκριναν όσους αστυνομικούς πυροβολούσαν στον αέρα και σχηματίστηκαν δικογραφίες», ενώ προειδοποίησε πως «αν δεν ληφθούν αποτελεσματικά μέτρα, το θέμα της ανομίας θα συνεχιστεί, μια συνέχεια από το παρελθόν που μας ακολουθεί».

  «Κακά τα ψέματα, υπάρχουν κενά στην πολιτεία, και με την ανομία κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να τα καλύψουν, αυτά τα μηνύματα πρέπει να τα λαμβάνει η πολιτεία και να κάνει τις προσαρμοστικές της κινήσεις για να έχουμε καλύτερη καθημερινότητα» συμπλήρωσε «ανεβάζοντας» το πολιτικό θερμόμετρο στην κυβέρνηση ενόψει της συζήτησης της ερώτησης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον πρωθυπουργό για τα φαινόμενα ανομίας.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk