• Αναζήτηση
 • Στ.Θεοδωράκης: Το νέο κόμμα πρέπει να παραπέμπει στο μέλλον

  Ο Σταύρος Θεοδωράκης απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει και να ψηφίσει, ώστε η συμμετοχή στις εκλογές να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και το νέο κόμμα «να μην θυμίζει μια νοσταλγική φωτογραφία του παρελθόντος, αλλά να παραπέμπει στο μέλλον».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Xρειαζόμαστε μια νέα αρχή, χωρίς σημαδεμένα χαρτιά και μόνιμους πολιτικούς. Το νέο κόμμα δεν μπορεί να θυμίζει μια νοσταλγική φωτογραφία του παρελθόντος» τονίζει o Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα Τhe Caller.gr

  Για την περίπτωση των συνεργασιών την επομένη των εκλογών ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρει μεταξύ άλλων πως «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν μπορούν να είναι σύμμαχοι σε μια πορεία ανασυγκρότησης της χώρας».

  Επισημαίνει ωστόσο ότι «δεν μπορεί η χώρα να παραμείνει ακυβέρνητη, καθώς δεν θα αντέξει επαναληπτικές εκλογές». Άλλη μια φορά απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει και να ψηφίσει, ώστε η συμμετοχή στις εκλογές να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερη και το νέο κόμμα «να μην θυμίζει μια νοσταλγική φωτογραφία του παρελθόντος, αλλά να παραπέμπει στο μέλλον».

  Πολιτική