• Αναζήτηση
 • Ραγκούσης εναντίον Γεννηματά για τις συνεργασίες

  Να πουν όλοι οι υποψήφιοι  της κεντροαριστεράς καθαρά στους πολίτες ποια είναι η άποψή τους για τις συνεργασίες, τόνισε χθες, ο υποψήφιος στις  εσωκομματικές εκλογές του νέου φορέα Γιάννης Ραγκούσης, επικρίνοντας ταυτόχρονα την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για τη στάση που κρατάει στο θέμα.

   

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Να πουν όλοι οι υποψήφιοι  της κεντροαριστεράς καθαρά στους πολίτες ποια
  είναι η άποψή τους για τις συνεργασίες, τόνισε χθες, ο υποψήφιος στις 
  εσωκομματικές εκλογές του νέου φορέα Γιάννης Ραγκούσης, επικρίνοντας ταυτόχρονα την
  πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για τη στάση που κρατάει στο θέμα.

  «Να μην ισχυρίζεται η κ. Γεννηματά ότι θα προτάξει το πρόγραμμα Ελλάδα, γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν θα διαφωνήσει σε τίποτα με αυτό, προκειμένου να κυβερνήσει. Με ενοχλεί πάρα πολύ που η κ. Γεννηματά δεν έχει το θάρρος να πει ξεκάθαρα ότι θα συγκυβερνήσει με τον κ. Μητσοτάκη δήθεν «για να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη» τόνισε.

  Παράλληλα, διατύπωσε τη δική του θέση λέγοντας: «Συνεννόηση για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών ακόμα και με τους πολιτικούς μας αντιπάλους. Αυτό δεν προϋποθέτει συγκυβέρνηση με τον κ. Μητσοτάκη. «Ναι» στη συνεννόηση λοιπόν,«Όχι» στη συγκυβέρνηση».

  Τέλος, υποστήριξε ότι ο νέος φορέας θα πρέπει είναι ενιαίος και όλα, θέσεις, σύμβολα, όνομα, να αποφασιστούν στο ιδρυτικό συνέδριο μέχρι το τέλος του 2017.

  Ταξίδι Τσίπρα στις ΗΠΑ

  Ο κ. Ραγκούσης αναφέρθηκε και στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. «Η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ είναι από μόνη της ένα θετικό γεγονός» ανέφερε, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στην ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Την προτεραιότητα αναβάθμισης των F-16 πρέπει να την κρίνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις. Εάν όντως είναι αυτή η προτεραιότητα, γιατί δόθηκαν πριν λίγο καιρό με απευθείας ανάθεση 500 εκατ. από τον Π. Καμμένο;».

  Ο κ. Ραγκούσης σημείωσε ότι «πρέπει να δούμε και ποια προϊόντα πήγαμε να προωθήσουμε προς εξαγωγή π.χ. κρασί, ελαιόλαδο κ.λπ. Τι συμφωνίες κάναμε για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων;».

  Πολιτική