• Αναζήτηση
 • Γεροβασίλη: Η κυβέρνηση δεν απειλείται, ούτε εκβιάζεται

  «Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα» ανέφερε μεταξύ άλλων η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλα Γεροβασίλη σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΪ.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα» ανέφερε μεταξύ άλλων η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλα Γεροβασίλη.

  Η υπουργός μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το θέμα της Eldorado Gold τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν απειλείται και ούτε εκβιάζεται από τέτοιους μηχανισμούς. Η υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης είναι να υπερασπίζεται τα συμφέροντα δημοσίου συμφέροντος και μάλιστα μακροπρόθεσμα».

  Η κυρία Γεροβασίλη υπογράμμισε ότι όποιος θέλει να κάνει μια επένδυση «δεν τηλεφωνεί στον πρωθυπουργό, υπάρχουν ανάλογες υπηρεσίες. Το πελατειακό μοντέλο που κάποιοι θέλουν να συντηρήσουν να το ξεχάσουν. Εάν υπάρχει δυσκινησία στις διαδικασίες να βοηθήσουμε».

  «Εμείς θέλουμε όλες τις επενδύσεις και θέλουμε και αλλαγή παραγωγικού μοντέλου. Υπάρχουν πολλές επενδύσεις που προχώρησαν όπως της Cosco όπου επαναδιαπραγματευθήκαμε και το πλάνο προχώρησε και ολοκληρώθηκε κανονικά» ανέφερε η ίδια χαρακτηριστικά.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk