• Αναζήτηση
 • Καμμένος: Δεν είναι ευχάριστη η αποχώρηση της Eldorado

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Δεν είναι ευχάριστη η αποχώρηση της ElDorado από την Ελλάδα αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει εάν τηρείται η νομοθεσία. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως εάν σεβαστούν τους κανόνες που θα πείσουν πως η επένδυση δεν θα επιβαρύνει περιβαλλοντικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Χαρούμενος θα ήμουν πάρα πολύ εάν η εταιρεία επιβεβαίωνε πως δεν υπάρξει περιβαλλοντική καταστροφή για την περιοχή της Χαλκιδικής. Επενδύσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε οικολογικές καταστροφές δεν τις χρειάζεται η χώρα. Μακάρι να καθίσουν στο τραπέζι και να συνεχιστεί η επένδυση».

  Αυτά δήλωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του Σκάι.

  «οι ΑΝΕΛ στις εκλογές είχαμε ως σύνθημα το «αναγκαίο καλό». Αυτό συμβαίνει σήμερα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η στάση μας είναι πολύ έντιμη και οι απόψεις μας έχουν γίνει απόλυτα σεβαστές. Αυτά τα τρία χρόνια που είμαστε μαζί με τον κ. Τσίπρα δεν έχουμε φτάσει ούτε μία φορά σε ένταση. Φυσικά και έχουμε διαφωνίες με υπουργούς αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το καλό του τόπου».

  Ο υπουργός ΥΕΘΑ σχολιάζοντας την επιβολή του ΕΝΦΙΑ είπε πως πρόκειται για έναν άδικο φόρο και ιδίως για τα ακίνητα που δεν παράγουν εισόδημα.

  «Μακάρι να μπορούσαμε να τον καταργούσαμε εχθές. Με την πολιτική που ακολουθείται όμως σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να τον καταργήσουμε».

  Πολιτική