ΠαΣοΚ: Όσο γρηγορότερα φύγει η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο

«Τα καμπανάκια για την οικονομία, έγιναν καμπάνες και ηχούν κάθε μέρα. Κάθε μέρα που περνάει, κάθε καμπάνα που χτυπάει, στέλνει ίδιο μήνυμα. Το πρόβλημα της χώρας είναι η κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου» υποστηρίζει το ΠΑΣΟΚ, με ανακοίνωση του Τομέα Οικονομικών.

«Τα καμπανάκια για την οικονομία, έγιναν καμπάνες και ηχούν κάθε μέρα. Κάθε μέρα που περνάει, κάθε καμπάνα που χτυπάει, στέλνει ίδιο μήνυμα. Το πρόβλημα της χώρας είναι η κυβέρνηση Τσίπρα –Καμμένου» υποστηρίζει το ΠαΣοΚ, με ανακοίνωση του Τομέα Οικονομικών.

«Όσο γρηγορότερα φύγουν τόσο καλύτερο» σημειώνει και απαριθμεί τα στοιχεία που διαμορφώνουν αρνητική εικόνα για την πορεία της οικονομίας.

Συγκεκριμένα το ΠαΣοΚ αναφέρει:

  • «Η μείωση της ιδιωτικής κατανάλωσης το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου και η πτώση στις πωλήσεις καυσίμων προοιωνίζεται ύφεση και στο α’ τρίμηνο του 2017.
  • Τα μπλοκάκια κλείνουν κατά χιλιάδες κάθε μήνα θέτοντας εν αμφιβόλω τα έσοδα του ΕΦΚΑ.
  • Οι Τράπεζες αυξάνουν για 2ο συνεχόμενο μήνα την εξάρτησή τους από το μηχανισμό έκτακτης ενίσχυσης ρευστότητας (ELA), την ώρα που οι καταθέσεις μειώνονται.
  • Το Δημόσιο κήρυξε ξανά στάση πληρωμών στους ιδιώτες και το ανταγωνίζεται πλέον στα «φέσια» και η ΔΕΗ.

»Μόνο στην Αθήνα τα λουκέτα στο λιανεμπόριο ανήλθαν πέρυσι σε 1.202.

»Όσο γι’ αυτούς που κρατούν ακόμα, οι 4 στους 5 είναι εκτεθειμένοι σε πιστωτικούς κινδύνους, όπως ενημερώνει η ΓΣΕΒΕΕ.

»Η αδιαφορία της κυβέρνησης για τους ελευθεροεπαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, είναι γνωστή και δεδομένη, εξίσου όμως είναι προκλητική και επικίνδυνη για τη χώρα» καταλήγει.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk