Προς… συμμόρφωση ο οργανισμός αντιντόπινγκ στη Ρωσία

Η Ρωσία αναμένει ότι ο εθνικός οργανισμός αντιντόπινγκ της χώρας (RUSADA) θα αναπληρωθεί μερικώς εντός του προσεχούς Μαΐου και κατά τρόπο ενδελεχή από το Νοέμβριο του 2017, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Αθλητισμού της χώρας, Πάβελ Κολόμπκοφ. «Το πλάνο του RUSADA είναι να του χορηγηθεί μερική έγκριση συμμόρφωσης με τον κώδικα του WADA τον Μάιο του 2017 και να λάβει την πλήρη έγκριση εντός του Νοεμβρίου».

Η Ρωσία αναμένει ότι ο εθνικός οργανισμός αντιντόπινγκ της χώρας (RUSADA) θα αναπληρωθεί μερικώς εντός του προσεχούς Μαΐου και κατά τρόπο ενδελεχή από το Νοέμβριο του 2017, σύμφωνα με δήλωση του υπουργού Αθλητισμού της χώρας, Πάβελ Κολόμπκοφ.

«Το πλάνο του RUSADA είναι να του χορηγηθεί μερική έγκριση συμμόρφωσης με τον κώδικα του WADA τον Μάιο του 2017 και να λάβει την πλήρη έγκριση εντός του Νοεμβρίου» είπε ο Κολόμπκοφ, σύμφωνα με τις αναφορές ρωσικών πρακτορείων ειδήσεων, στη διάρκεια συνάντησης στη Λωζάννη.

Η λειτουργία του RUSADA ανεστάλη τον Νοέμβριο του 2015 λόγω του σκανδάλου με το εικαζόμενο κρατικό ντόπινγκ, που συγκλόνισε το ρωσικό αθλητισμό.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk