Ο εκνευρισμός του Ν.Παππά σε συνέντευξη στην DW

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας σε γερμανό δημοσιογράφο της DW. Ο Νίκος Παππάς εκνευρίστηκε με τις  ερωτήσεις του δημοσιογράφου -ιδίως με το θέμα της αναφοράς Χριστοδουλοπούλου στο «λιάζονται». Στις επίμονες επαναλήψεις του δημοσιογράφου, ο κ. Παππάς απάντησε: «Θέε μου, τι κάνω εδώ;»

Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας σε γερμανό δημοσιογράφο της DW. Ο Νίκος Παππάς εκνευρίστηκε αρκετές φορές με τον επιθετικό τόνο και τρόπο με τον οποίο ο δημοσιογράφος έκανε τη δουλειά του.

Ιδιαίτερα με την αναφορά που έκανε στη δήλωση Χριστοδουλοπούλου στο ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες στην Αθήνα, απλά «λιάζονται».

»» Δείτε το βίντεο

Ο δημοσιογράφος του διάβασε τη δήλωση της τότε υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, και τον ρώτησε: «Υπουργός της κυβέρνησής σας έχει κάνει αυτή την ερώτηση;».

Ο κ. Παππάς έσπευσε να απαντήσει ότι η λέξη sunbathe δεν είναι η ακριβής μετάφραση, για να λάβει την ανταπάντηση: «Η ίδια δεν το έχει αρνηθεί».

Στις επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου για το θέμα των δηλώσεων Χριστοδουλοπούλου, ο κ. Παππάς ακούγεται να λέει: «Θέε μου, τι κάνω εδώ;»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk