Ποτάμι: Από το δράμα στα πανηγύρια η κυβέρνηση

Κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που παρουσιάζει τα αποτελέσματα του Eurogroup ασκεί το Ποτάμι. Στην ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι «από το δράμα περασε για άλλη μια φορά στα πανηγύρια». Όπως σημειώνει Το Ποτάμι, «εκεί που καλλιεργούσε το φόβο ότι «θα μας διώξουν», χθες  άρχισε να θριαμβολογεί επειδή «μας κράτησαν»».

Κριτική στην κυβέρνηση για τον τρόπο που παρουσιάζει τα αποτελέσματα του Eurogroup ασκεί το Ποτάμι. Στην ανακοίνωσή του, σημειώνει ότι «από το δράμα περασε για άλλη μια φορά στα πανηγύρια».

Όπως σημειώνει Το Ποτάμι, «εκεί που καλλιεργούσε το φόβο ότι «θα μας διώξουν», χθες άρχισε να θριαμβολογεί επειδή «μας κράτησαν»».

Η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει:

«Από το δράμα στα πανηγύρια πέρασε για άλλη μια φορά η κυβέρνηση. Εκεί που καλλιεργούσε το φόβο – κυρίως στους Βουλευτές της- ότι «θα μας διώξουν», χθες (λίγο πριν τα μεσάνυχτα) άρχισε να θριαμβολογεί επειδή «μας κράτησαν».

» Η χώρα σε όλες αυτές τις μάχες όμως, κατακτά πολύ λιγότερα από αυτά που της αξίζουν. Πολύ λιγότερα από αυτά που αξίζουν σε μια κοινωνία που 6 χρόνια τώρα βασανίζεται να ξεφύγει από τα μνημόνια.

Οι σπατάλες του κράτους, η καθυστέρηση στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, η κρατική έχθρα στην επιχειρηματικότητα, η απουσία εμπιστοσύνης του κόσμου αλλά και των επενδυτών, έχουν καθηλώσει την πραγματική οικονομία.

»Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να βουλώσουν τις τρύπες που οι ίδιοι δημιουργούν επιβάλλουν συνεχώς νέα εισπρακτικά μέτρα. Αυτά όμως δεν είναι «λύσεις», είναι λύσεις για τα πανηγύρια.»

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk