Δεκτή φαίνεται να γίνεται από τον Πρωθυπουργό η παραίτηση Σγουρίδη

«Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν», ανέφερε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Την παραίτησή του έθεσε στην διάθεση του Πρωθυπουργού, ο Π. Σγουρίδης υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων μετά την δήλωσή του ότι ο «Αλέξης Τσίπρας παραπλάνησε τους αγρότες».

Σύμφωνα με πληροφορίες η παραίτηση έχει γίνει ήδη δεκτή από τον Πρωθυπουργό και αναμένεται απλά η τυπική ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου. Η αλλάγή στην τακτική της κυβέρνησης έγινε όταν συνειδητοποίηθηκε ότι υφίσταται μεγάλη φθορά κρατώντας εντός του κυβερνητικού σχήματος κάποιον που εκφράστηκε με τέτοια λόγια για τον κ. Τσίπρα και που ουσιαστικά υιοθετεί την κριτική των αντιπάλων του.

Σγουρίδης για Τσίπρα: Παραπλάνησε τους αγρότες

«Οι πολιτικοί δυστυχώς δεν κρίνονται από αυτά που κάνουν αλλά από αυτά που έλεγαν», ανέφερε σε συνέντευξή του ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η δήλωση – βόμβα του κ. Σγουρίδη έγινε στην πρωινή εκπομπή του MAXIMUM 93,6.

«Αν δεν τάξεις δεν σε ψηφίζει. Όταν σου μιλάει κάποιος ορθολογιστικά δεν είναι καλός. Επειδή είμαι παλιά καραβάνα και επειδή δεν φείδομαι των λόγων μου πρέπει κάποια στιγμή να πούμε την αλήθεια. Αυτή είναι η αλήθεια» συνέχισε. Τότε, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε: «Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο πρωθυπουργός»;

«Όπως και ο προηγούμενος. Ζάππειο 1, Ζάππειο 2, Ζάππειο 3. Όπως τα λεφτά υπάρχουν…», απάντησε ο κ. Σγουρίδης.

«Δηλαδή, τους παραπλάνησε ο Τσίπρας, όπως και ο Σαμαράς;» επέμεινε ο δημοσιογράφος. «Όπως ο Παπανδρέου, πριν κλπ. ‘Άρα κάποια στιγμή, επειδή η χώρα έφτασε στο τέλος και επειδή αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε ένα επιτελικό υπουργείο που μιλάει μόνο για την επιχειρηματικότητα, ας ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα», σημείωσε ο κ. Σγουρίδης.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική