Ο Αλέξης Τσίπρας απέθεσε λευκό τριαντάφυλλο στο θέατρο Bataclan

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης, λίγο προτού αναχωρήσει από το Παρίσι για να επιστρέψει στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο θέατρο Μπατακλάν, το χώρο της αιματηρότερης από τις πολλαπλές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης.

Σε μια κίνηση αλληλεγγύης και συμπαράστασης, λίγο προτού αναχωρήσει από το Παρίσι για να επιστρέψει στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο θέατρο Μπατακλάν, το χώρο της αιματηρότερης από τις πολλαπλές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου.

Ο Αλέξης Τσίπρας και τα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας άφησαν από ένα λευκό τριαντάφυλλο στη μνήμη των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης.

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στο Παρίσι για να συμμετάσχει στη Σύνοδο για το Κλίμα.

«Είμαστε εδώ για να λάβουμε αποφάσεις, δεσμευτικές για όλους μας. Γνωρίζουμε τι πρέπει να πράξουμε. Είμαστε εδώ για να αποφασίσουμε πώς θα το πράξουμε» είπε στην ομιλία του.

Από το Παρίσι -τόνισε- «την πληγωμένη από την τρομοκρατία πόλη δηλώνουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουμε την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή ειρήνης, δημοκρατίας, αλληλεγγύης και οικολογικής συνείδησης».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Ibiza, Mykonos και .... Πλάκα Το δημοφιλέστατο νησί της Ισπανίας με τους κορυφαίους DJ μοιάζει τόσο μακρινό αυτή τη δύσκολη λόγω COVID-19 εποχή. Ακόμα... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk