• Αναζήτηση
 • Αθήνα τρικολόρ, στο πλευρό του γαλλικού λαού

  Μεσίστιες κυματίζουν από το πρωί στο δημαρχείο της Αθήνας τρεις σημαίες: η ελληνική, η γαλλική και αυτή της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το δημαρχείο θα φωτιστεί με τα τρία χρώματα της γαλλικής σημαίας. Η καρδιά μας και το μυαλό μας είναι στο Παρίσι, ανέφερε στο Facebook και στο Twitter ο Γιώργος Καμίνης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Το μυαλό και η καρδιά μας είναι στο Παρίσι. Ευρώπη ενωμένη, ελεύθερη και ασφαλής» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις, με μήνυμά του που ανάρτησε και στους προσωπικούς του λογαριασμούς στο Facebook και το Twitter.

  Η πόλη της Αθήνας συμπαρίσταται στο γαλλικό λαό και την πόλη του Παρισιού, με την οποία τη συνδέουν ιστορικοί και στενοί δεσμοί φιλίας και συνεργασίας και συμμετέχει στο παγκόσμιο πένθος.

  Μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο της Αθήνας κυματίζουν από το πρωί μεσίστιες οι σημαίες της Ελλάδας, της Γαλλίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ συμβολικά το Δημαρχείο θα φωτιστεί στα χρώματα της γαλλικής σημαίας.

  Επίσης, το βράδυ του Σαββάτου θα παραμείνουν σβηστά τα φώτα του εορταστικού στολισμού της Αθήνας.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk