Ζωή Κωνσταντοπούλου: «»Θάβονται» τα πορίσματα για Siemens και χρέος»

Μέσω Twitter ήρθε η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την «αποκαθήλωσή» της από την ιστοσελίδα της Βουλής. «Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή: ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη Siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Μέσω Twitter ήρθε η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου για την «αποκαθήλωσή» της από την ιστοσελίδα της Βουλής.

«Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή: ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη Siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Η ανάρτησή της αυτή έχει γίνει και στα αγγλικά.

Aπό την πρώτη σελίδα του δικτυακού τόπου του Κοινοβουλίου «ξηλώθηκαν» οι προβεβλημένες παραπομπές σε έργα επιτροπών που είχε συγκροτήσει η τέως πρόεδρος του Σώματος, μεταξύ των οποίων και το πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε δώσει εντολή και τοποθετήθηκαν σε εμφανή θέση αριστερά στην ιστοσελίδα το προκαταρκτικό πόρισμα της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, σύνδεσμος στην ιστοσελίδα πολιτών που είχαν συγκροτήσει την Πρωτοβουλία Στήριξης της Επιτροπής αυτής, όπως και το πόρισμα της εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση Siemens.

Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου δεν έχει πλέον απ’ ευθείας πρόσβαση από την κεντρική σελίδα στις ενότητες αυτές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk