Ποτάμι: Ζητά πάλι τα οικονομικά στοιχεία του Καναλιού της Βουλής

Τα οικονομικά στοιχεία της τηλεόρασης της Βουλής ζητεί ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με επιστολή του προς το πρόεδρο Νίκο Βούτση. Ο κ. Αμυράς επανέρχεται για τρίτη φορά, εντός εξαμήνου, στο θέμα και κάνει λόγο για «ακατανόητη» άρνηση της τέως προέδρου, να απαντήσει σε δύο σχετικές επιστολές «παρότι η ίδια είχε δεσμευτεί για αυτό από το βήμα της Βουλής».

Τα οικονομικά στοιχεία της τηλεόρασης της Βουλής ζητεί ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, με επιστολή του προς το πρόεδρο του Σώματος, Νίκο Βούτση.

Ο κ. Αμυράς επανέρχεται για τρίτη φορά, εντός εξαμήνου, στο θέμα και κάνει λόγο για «ακατανόητη» άρνηση της τέως προέδρου, Ζωής Κωνσταντοπούλου, να απαντήσει σε δύο σχετικές επιστολές «παρότι η ίδια είχε δεσμευτεί για αυτό από το βήμα της Βουλής».

Ο βουλευτής του Ποταμιού ζητά από τον κ. Βούτση να κατατεθούν τα οικονομικά στοιχεία, το οργανόγραμμα, τα είδη συμβάσεων εργασίας, κ.λπ. και τον καλεί να ενημερώσει το Σώμα για τις προθέσεις και τα σχέδιά του σχετικά με τον τηλεοπτικό σταθμό της Βουλής των Ελλήνων, ενόψει, μάλιστα, της κατάθεσης από την πλευρά της κυβέρνησης του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση των καναλιών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk