Παυλόπουλος:Συνάντηση με εκπροσώπους Ελληνοευρωπαϊκών Επιμελητηρίων

«Η παρουσία σας και ο ρόλος σας, γενικότερα, είναι μεγάλης σημασίας στις μέρες μας και ενόψει της ρύθμισης όλων των εκκρεμοτήτων που έχουμε αυτήν τη στιγμή για να σταθεροποιηθεί η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της Ένωσης Διμερών Ελληνοευρωπαϊκών Εμπορικών Επιμελητήριων.

«Η παρουσία σας και ο ρόλος σας, γενικότερα, είναι μεγάλης σημασίας στις μέρες μας και ενόψει της ρύθμισης όλων των εκκρεμοτήτων που έχουμε αυτήν τη στιγμή για να σταθεροποιηθεί η πορεία της χώρας στην Ευρωζώνη» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενος τους εκπροσώπους της Ένωσης Διμερών Ελληνοευρωπαϊκών Εμπορικών Επιμελητήριων, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε ότι ο ρόλος της Ένωσης Διμερών Ελληνοευρωπαϊκών Εμπορικών Επιμελητηρίων αφορά τις συνεργασίες της Ελλάδας με χώρες που έχουν να παίξουν έναν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο, όχι μόνο στις σχέσεις μεταξύ μας, αλλά και στην πορεία της Ευρώπης μελλοντικά.

«Και είναι ακριβώς οι Εμπορικοί Σύλλογοι, οι οποίοι μπορούν να δώσουν αυτού του είδους τις γνώσεις. Και σε αυτό θα κάνω ό,τι μπορώ για να συμβάλω, έτσι ώστε και η δική σας αποστολή να επιτευχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» επισήμανε.

Ο πρόεδρος του Ελληνοβρετανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Χάρης Οικονομόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ. Παυλόπουλο για την ακρόαση, δήλωσε: «Ως Ένωση Διμερών Ελληνοευρωπαϊκών Επιμελητηρίων ήρθαμε για να μοιραστούμε μαζί σας, όχι απλώς τη σφοδρή ανησυχία μας για την οικονομική πορεία της χώρας, όπου φαίνεται ότι το ρολόι έχει σταματήσει ενώ πραγματικά τρέχει, αλλά και τις ελπίδες μας, τη βεβαιότητά μας, για την έκρηξη ανάπτυξης που μπορεί να υπάρξει, εάν απλώς τα βασικά, τα οποία είναι λάθος, επιτέλους διορθωθούν».

Καταλήγοντας, ο κ. Οικονομόπουλος σημείωσε: «Η πολιτική σταθερότητα, η οικονομική προβλεψιμότητα και η ελευθερία του τόπου να αναπτυχθεί, να φέρει πλούτο, επινόηση και παραγωγικότητα, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα, το οποίο ελπίζουμε ότι- ανεξάρτητα από την παρούσα συγκυρία- δεν θα το αφήσουμε ούτε τώρα να πάει χαμένο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk