Διεθνής διάκριση για το Spetses mini Marathon

Με τον τίτλο του National Champion στην κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year για την περίοδο 2014-15 βραβεύθηκε η ιδρύτρια και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου.

Με τον τίτλο του National Champion στην κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year για την περίοδο 2014-15 βραβεύθηκε η ιδρύτρια και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Spetses mini Marathon Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου. Η τελετή των διεθνούς κύρους Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων έλαβε χώρα στην Αίγλη Ζαππείου, για 60 ελληνικές επιχειρήσεις και πραγματοποιήθηκε από την RSM Greece και τα European Business Awards.
Η διοργάνωση επιλέχθηκε μεταξύ 24.000 οργανισμών από 33 χώρες της Ευρώπης και αποτελεί τη μοναδική εκπροσώπηση από τον χώρο του αθλητισμού. «Η ανάδειξη του Spetses mini Marathon ως National Champion στο μεγαλύτερο και ευρύτερα αναγνωρισμένο ευρωπαϊκό θεσμό βραβείων επιχειρηματικότητας επισφραγίσθηκε με την τεράστια επιτυχία και το ρεκόρ συμμετοχής της 4ης διοργάνωσης, τον περασμένο Οκτώβριο. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση προσωπικής αφοσίωσης αλλά και του έργου που έχουμε επιτελέσει. Τώρα στοχεύουμε στο σπουδαίο τίτλο του Ruban d’ Honneur μέσω ενός video που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το έργο που έχει γίνει στις Σπέτσες τα τελευταία 5 χρόνια στο οποίο έχουν συντελέσει καταλυτικά ο ΕΟΤ, ο Δήμος Σπετσών, οι Σπετσιώτες πολίτες και εθελοντές καθώς και οι χορηγοί μας», δήλωσε η κυρία Κουταρέλλη.
Με αφορμή τη βράβευσή και τον εορτασμό των πέντε χρόνων της διοργάνωσης, το Spetses mini Marathon (http://spetsesmarathon.com/) ανακοίνωσε μία σειρά επετειακών εκδηλώσεων για τo 2015. Συγκεκριμένα, η Οργανωτική Επιτροπή έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα που ξεκινώντας από τον Φεβρουάριο με τον διαγωνισμό προσωπικών video «SMM 5 Years Experience», εκτείνεται σε όλη τη χρονιά περιλαμβάνοντας Facebook διαγωνισμούς, ανοικτές προπονήσεις με σημαντικούς προπονητές, το Spetsathlon και τελετή βράβευσης των σπουδαίων πρωταθλητών του SMM στο νησί των Σπετσών (22 – 24 Μαΐου 2015) .
Το video του Spetses mini Marathon θα συναγωνισθεί τους υπόλοιπους εθνικούς πρωταθλητές στην κατηγορία RSM Entrepreneur of the Year Award, για το βραβείο Κοινού. Οι φίλοι του Spetses mini Marathon μπορούν ψηφίζοντας το video συμμετοχής να βοηθήσουν το SMM να αναδειχθεί ο Εθνικός Πρωταθλητής Κοινού (National «Public» Champion) και να συνεχίσει μέχρι την κορυφή των European Business Awards 2014/15 sponsored by RSM και τον τίτλο του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλητή Κοινού.
Η ψηφοφορία ξεκίνησε και θα συνεχιστεί μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου 2015. Το video του SMM είναι διαθέσιμο για ψηφοφορία στο link http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/greece/11875
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk