Η AiQ International Trade CO. Ltd έχοντας διανύσει μια τριετία στο χώρο της εμπορίας του ελαιόλαδου κεφαλαιοποιεί την διεθνή της εμπειρία και ανακοινώνει την έναρξη της νέας υπηρεσίας της, Design iQ.
Η νέα υπηρεσία απευθύνεται στον Έλληνα παραγωγό που αναζητά μια φρέσκια επικοινωνία για τα προϊόντα του. Πρακτικά η AiQ προσφέρει υπηρεσίες marketing, σχεδιασμού νέων προϊόντων και συσκευασίας στους Έλληνες παραγωγούς που επιδιώκουν να τυποποιήσουν τα προϊόντα τους, να ξεκινήσουν ή να βελτιώσουν τις εξαγωγικές τους επιδόσεις.
Όπως επισημαίνει ο κ. Ξενόφος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας «στην AiQ πιστεύουμε στις κρυφές αξίες της γης. Δεσμευόμαστε να αναδείξουμε τον κρυμμένο της πλούτο , να μεταμορφώσουμε τα δώρα της σε προϊόντα για τα οποία θα είμαστε όλοι υπερήφανοι»

Η AiQ International (www.aiq.gr) ξεκίνησε την λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2012 και με έδρα την Αθήνα επιχειρεί να αναδείξει τον πλούτο της Ελληνικής Γης στις διεθνείς αγορές. Με όπλα της το ελαιόλαδο και τα προϊόντα της ελιάς πέτυχε σύντομα να ταυτίσει το εγχείρημα της αυτό με την ποιότητα που αναζητούσε, κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου 2013 στην Νέα Υόρκη, σύμφωνα με σχειτκή ανακοίνωση. Έχει συμμετάσχει σε μια σειρά εκθέσεων στην Κίνα, Αμερική, Αραβικά Εμιράτα, Ρωσία και Γερμανία επιτυγχάνοντας σταδιακά και σταθερά να διαθέτει τα προϊόντα στις αγορές αυτές.