Θετική υποδοχή για το γάλα ημέρας της Δέλτα

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από την αγορά για την αποδοχή που είχε στο καταναλωτικό κοινό το φρέσκο γάλα ημέρας που λάνσαρε την περασμένη Δευτέρα η Δέλτα στην Αττική, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης με προτεινόμενη τιμή αγοράς τα 1,40 ευρώ το λίτρο.

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα από την αγορά για την αποδοχή που είχε στο καταναλωτικό κοινό το φρέσκο γάλα ημέρας που λάνσαρε την περασμένη Δευτέρα η Δέλτα στην Αττική, σε επιλεγμένα σημεία πώλησης με προτεινόμενη τιμή αγοράς τα 1,40 ευρώ το λίτρο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του η ζήτηση έχει ξεπεράσει τις αρχικές προβλέψεις ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζεται η διανομή του σε περισσότερα σημεία πώλησης. Το γάλα ημέρας έχει συνολική διάρκεια ζωής 3 ημερών καθώς συλλέγεται, συσκευάζεται και διανέμεται εντός 24ώρου.
Σύμφωνα με τη Δέλτα, η πρωτοβουλία της εταιρείας δείχνει την εμπιστοσύνη της στην Ελλάδα, η οποία υλοποιείται με την έμπρακτη στήριξή της στον Έλληνα κτηνοτρόφο και στην ελληνική οικονομία. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προτεινόμενη τιμή πώλησης από την εταιρεία είναι 1,40 ευρώ αλλά αρκετοί μαγαζάτορες το πωλούν και 1,50 ευρώ, καθώς στην πορεία διαπίστωσαν την αυξημένη ζήτησή του.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Από τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου η ΔΕΛΤΑ ξεκίνησε τη διανομή του νέου φρέσκου γάλακτος της ΗΜΕΡΑΣ σε επιλεγμένα μικρά σημεία στην Αττική.
Είναι ένα φρέσκο γάλα που σήμερα παστεριώνεται και σήμερα το βρίσκει κανείς σε περιορισμένη ποσότητα και σε αριθμημένη συσκευασία, κάτι που μόνο η ΔΕΛΤΑ μπορεί να κάνει στην Αττική, λόγω της ύπαρξης του εργοστασίου παραγωγής του φρέσκου γάλακτος στην περιοχή αυτή.
Το γάλα αυτό έχει αρμεχτεί λίγες μόνο ώρες πριν τη συσκευασία του και παστεριώνεται τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας μέρας που το βρίσκει κανείς στο κατάστημα. Για να φτάσει τόσο φρέσκο, τόσο γρήγορα στους καταναλωτές στήθηκε στη ΔΕΛΤΑ ένα νέο ξεχωριστό και ευέλικτο δίκτυο συλλογής και μεταφοράς του από τον παραγωγό μέχρι και το τελικό σημείο πώλησης. Είναι το μόνο γάλα που σήμερα παράγεται και σήμερα καταναλώνεται.
Οι καταναλωτές της Αττικής ξεκίνησαν να δοκιμάζουν το νέο Φρέσκο γάλα της ΗΜΕΡΑΣ ΔΕΛΤΑ και οι πρώτες τους εντυπώσεις είναι εξαιρετικά θετικές. Ήδη από τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας του η ζήτηση έχει ξεπεράσει τις αρχικές προβλέψεις ενώ δικαιώνεται η απόφαση της ΔΕΛΤΑ να προσφέρει ένα ακόμα νέο και πρωτοποριακό προϊόν στην αγορά.
Οι καταναλωτές ξεχώρισαν τη φρέσκια μεστή γεύση του που θυμίζει άλλες εποχές – ενώ ταυτόχρονα τα μικρά σημεία πώλησης που το διαθέτουν ενισχύονται στις γειτονιές τους.
Επιπλέον η ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή του προϊόντος, που κινείται στην πλειοψηφία των μικρών καταστημάτων στο 1,40€, δηλαδή 5% περίπου χαμηλότερα από το Φρέσκο Γάλα ΔΕΛΤΑ, δίνει την ευκαιρία σε όλο και περισσότερους καταναλωτές να το δοκιμάσουν και να το υιοθετήσουν στην καθημερινότητά τους.
Η ΔΕΛΤΑ με την κυκλοφορία του νέου αυτού προϊόντος, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την εμπιστοσύνη της στην Ελλάδα, η οποία υλοποιείται με την έμπρακτη στήριξή της στον Έλληνα κτηνοτρόφο και στην ελληνική οικονομία. Για περισσότερο από 60 χρόνια, η ΔΕΛΤΑ, πρωτοπορεί και καινοτομεί, προσφέροντας στους Έλληνες καταναλωτές προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Η μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, η εμπειρία και η γνώση όλων αυτών των χρόνων καθώς και οι θεμελιώδεις αξίες που διέπουν τη λειτουργία της, αποτελούν το εφαλτήριο για να συνεχίσει τη δημιουργία νέων, καινοτόμων προϊόντων που ικανοποιούν στο μέγιστο τις ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk