Την Τετάρτη οι πρώτοι πλειστηριασμοί μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας

Αύριο Τετάρτη θα ολοκληρωθούν οι δύο πρώτοι πλειστηριασμοί από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για χρέη προς το Δημόσιο που κοινοποιήθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΓΓΔΕ. Τα πρώτα ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί» είναι ένα αγροτεμάχιο 41 στρέμματα με κτήριο στο Βαθύ Χαλκίδας και ένα αγροτεμάχιο μη άρτιο μη οικοδομήσιμο 2.391,50 τ.μ. του ιδίου οφειλέτη ξανά στο Βαθύ Χαλκίδας.

Αύριο Τετάρτη θα ολοκληρωθούν οι δύο πρώτοι πλειστηριασμοί από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων για χρέη προς το Δημόσιο που κοινοποιήθηκαν μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας της ΓΓΔΕ.

Τα πρώτα ακίνητα που βγαίνουν στο «σφυρί» είναι ένα αγροτεμάχιο 41 στρέμματα με κτήριο στο Βαθύ Χαλκίδας και ένα αγροτεμάχιο μη άρτιο μη οικοδομήσιμο 2.391,50 τ.μ. του ιδίου οφειλέτη ξανά στο Βαθύ Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται πως στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων δημοσιεύονται από τις 24 Σεπτεμβρίου περιλήψεις προγραμμάτων πλειστηριασμών σε βάρος οφειλετών για συνολική ληξιπρόθεσμη οφειλή άνω των 300.000 ευρώ.

Στόχος της ηλεκτρονικής δημοσιοποίησης των στοιχείων των πλειστηριασμών στην ιστοσελίδα της ΓΓΔΕ είναι να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή διαφάνεια και να προσελκύσει περισσότερους ενδιαφερόμενους, για να ανέβει το τίμημα υπέρ του Δημοσίου.

Η τελευταία ανάρτηση περίληψης προγράμματος πλειστηριασμού αφορά σε οικόπεδο με οικοδομή 238,06 τ.μ στα Βριλήσσια. Ο πλειστηριασμός θα γίνει στις 12 Νοεμβρίου και η πρώτη τιμή προσφοράς είναι τα 480.000 ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk