Σαπούνια Παπουτσάνης σε Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία

Η εταιρία Παπουτσάνης ξεκίνησε νέα συνεργασία με την Ισπανική αλυσίδα DIA (Distribuidora Internacional de Alimentación) για την παραγωγή στερεών σαπουνιών τα οποία θα διατίθενται σε Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία. H Παπουτσάνης εκτιμά ότι ο ετήσιος κύκλος εργασιών από την ως άνω συμφωνία δύναται να ανέλθει μέχρι τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Η εταιρία Παπουτσάνης ξεκίνησε νέα συνεργασία με την Ισπανική αλυσίδα DIA (Distribuidora Internacional de Alimentación) για την παραγωγή στερεών σαπουνιών τα οποία θα διατίθενται σε Ισπανία, Γαλλία και Πορτογαλία.
H Παπουτσάνης εκτιμά ότι ο ετήσιος κύκλος εργασιών από την ως άνω συμφωνία δύναται να ανέλθει μέχρι τα 1,2 εκατ. ευρώ.

Η αλυσίδα D.I.A. είναι ένας διεθνής προμηθευτής και διανέμει σειρά από προϊόντα καθημερινής περιποίησης. Είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών της Ισπανίας και συμμετέχει στο Ibex 35. Το 2013 ο ενοποιημένος τζίρος ανήλθε σε 11,476 δις. ευρώ. Η D.I.A. διαθέτει 7.328 καταστήματα στις χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Η εταιρεία Παπουτσάνης με αφορμή την ανακοίνωση της νέας συνεργασίας ενημερώνει πως οι πωλήσεις της στο 9μηνο έχουν αυξηθεί κατά 9% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk