Βελτιωμένα είναι τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας ένδυσης Δούρος Α.Ε κατά το πρώτο εξάμηνο του 2014, σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν για το διάστημα αυτό, ως συνέχεια της θετικής πορείας που είχε ήδη καταγραφεί το 2013.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε θετικά EBITDA (κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων) βελτιωμένα κατά 135.000 ευρώ σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο, ενώ το μικτό κέρδος παρουσίασε αύξηση της τάξεως του 56% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2013.
Οι πωλήσεις της εταιρείας σταθεροποιήθηκαν, ενώ σημειώθηκε μείωση των λειτουργικών της εξόδων κατά 5%, καθώς και βελτίωση των χρηματοοικονομικών εξόδων της εταιρείας κατά 6%.
Η εταιρεία, έχοντας σταθεροποιήσει τη θετική της πορεία, βρίσκεται στο στάδιο περαιτέρω ανάπτυξης του εμπορικού της δικτύου, με σκοπό την απόκτηση 10 επιπλέον σημείων στην Αθήνα, ενώ δίνει έμφαση και στην ενδυνάμωση των εξαγωγών της. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα λειτουργήσει σε μεγάλο πολυκατάστημα στη Σόφια κατάστημα shop in shop Dur.