Καταιγίδες και χαλάζι στην Αττική – Βελτίωση από το βράδυ της Κυριακής

Εντονη ήταν η καταιγίδα και η χαλαζόπτωση το απόγευμα της Κυριακής στην Αττική καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Εντονη ήταν η καταιγίδα και η χαλαζόπτωση το απόγευμα της Κυριακής στην Αττική, ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Η χαλαζόπτωση ήταν έντονη σε Μαλακάσα, Εκάλη, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη, γεγονός που ανάγκασε τους οδηγούς να σταματήσουν τα αυτοκίνητά τους στις άκρες των δρόμων.

H Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στον ‘Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, τη Ροδόπολη, τον Διόνυσο και τη Σταμάτα.

Κλειστός λόγω της στάθμης του νερού είναι αυτή το απόγευμα ο δρόμος ‘Ανοιξης – Σταμάτας στο ύψος του 27ου χιλιομέτρου, όπου ακινητοποιήθηκαν δύο οχήματα.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνταν τα οχήματα στην παραλιακή οδό, στο ύψος του Ελληνικού και της Γλυφάδας, και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει ότι οι καταιγίδες τοπικά, πιθανώς θα είναι ισχυρές, ενώ η κατάσταση αναμένεται να βελτιωθεί από το βράδυ της Κυριακής.

Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk