ΠαΣοΚ: Οι κεντροαριστεροί υποψήφιοι έχουν πάει πολύ καλά, άντεξαν

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν, με το κλείσιμο της κάλπης, πως «η γενικότερη εικόνα είναι ότι ο «χώρος»είναι εδώ», αξιολογώντας ότι οι κεντροαριστεροί υποψήφιοι τα έχουν πάει «πολύ καλά».

Στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη εκτιμούν, με το κλείσιμο της κάλπης, πως «η γενικότερη εικόνα είναι ότι ο «χώρος»είναι εδώ», σύμφωνα με πηγές στο ΠαΣοΚ που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων σε πρώτη εκτίμηση του πρώτου γύρου.

Λέγοντας ότι καταγράφεται παρουσία κεντροαριστερών υποψηφίων, που προέρχονται από την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη, οι οποίοι «άντεξαν» και έχουν πάει «πολύ καλά», εκτιμούν ότι θα είναι στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών σε πολλές περιφέρειες και δήμους.

Εξάλλου, υπογράμμιζαν ότι υπάρχει ένα πρώτο μήνυμα από τους πολίτες ότι δεν έχουν άλλες αντοχές και πως το ΠαΣοΚ αξιολογεί και αξιοποιεί θετικά αυτό το μήνυμα.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν σε αυτό το πλαίσιο ότι πολιτική σταθερότητα δεν σημαίνει ούτε στασιμότητα ούτε αδράνεια, αλλά ανταπόκριση στην αγωνία των πολιτών και πως ως προς αυτό σκοπός του ΠαΣοΚ είναι να ανταποκριθεί στο μήνυμα αυτό, στην κατεύθυνση της αποκατάστασης αδικιών, της δημιουργίας θέσεων εργασίας και της ανάπτυξης.

Επιπλέον, όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ, οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι παρόλο που, όπως έλεγαν, έδωσε μια σκληρή κομματική μάχη, «πιάνει ταβάνι».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk