ΣΥΡΙΖΑ: Καταγγέλλει αποκλεισμό υποψηφίων του από την τηλεόραση

Αποκλεισμό των υποψηφίων του από «το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ. «Καμιά φτιασιδωμένη εικόνα στις τηλεοράσεις δεν θα ανακόψει τη δυναμική της αριστεράς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αποκλεισμό των υποψηφίων του από «το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών» καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Καμιά φτιασιδωμένη εικόνα στις τηλεοράσεις δεν θα ανακόψει τη δυναμική της αριστεράς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών τηλεοπτικών καναλιών στις ειδικές εκπομπές παρουσίασης δημάρχων και υποψηφίων δημοτικών συμβούλων μεθοδευμένα έχουν αποκλείσει υποψήφιους που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ.

» Καλούν δήθεν ‘ανεξάρτητους’ υποψηφίους που στηρίζονται από τα μνημονιακά κόμματα. Εξαντλούν τα όρια της πολυφωνίας τους στα πάνελ για τις ευρωεκλογές, όπου είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να καλούν εκπροσώπους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

» Να γνωρίζουν όμως ότι ο προεκλογικός αγώνας των υποψηφίων μας γίνεται στις γειτονιές του Λεκανοπεδίου και της περιφέρειας, εκεί που ο κόσμος πνίγεται από τα προβλήματα και καμία φτιασιδωμένη εικόνα στις τηλεοράσεις δεν θα ανακόψει τη δυναμική της αριστεράς στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές».

Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk