Με τη συμμετοχή της νέας σταρ της ευρωπαϊκής ποπ, της γαλλίδας τραγουδίστριας Indila, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαΐου ο ημιτελικός του «The voice». Η τραγουδίστρια θα ερμηνεύσει στο σόου του ANT1 την επιτυχία της «Derniere dance» σε μια διασκευή έκπληξη, με τον Μιχάλη των «Stavento».

Ακολούθως οκτώ παίκτες (δύο από κάθε ομάδα) θα διαγωνιστούν για την επικράτηση των τεσσάρων φιναλίστ, έχοντας την υποστήριξη δημοφιλών ελλήνων καλλιτεχνών. Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα δούμε ντουέτα ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκο και τον Άλεξ Οικονόμου και στον Βασίλη Καρρά με τον Λευτέρη Κιντάτο.

Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή τα δύο ντουέτα θα αποτελούν η Τζώρτζια από τους Μπλε με την Κατερίνα Λιόλιου και η Μαντώ με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου.

Από την ομάδα του Μιχάλη/Stavento θα δούμε ένα ντουέτο μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Γιούρι Μελικόβ, καθώς και μια συνεργασία του συγκροτήματος Μέλισσες με την Αρετή Κοσμίδου. Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου θα τραγουδήσουν ο Μάνος Πυροβολάκης με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη και η Αίμιλη Χαραλάμπους με τον Κώστα Μακεδόνα.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και μια solo εμφάνιση. Η εκπομπή θα προβληθεί στις 21.00.