Η Μέθη ξεκίνησε ως κάβα κρασιού το 1988 από τον Τάσο Παρτάλη, για να εξελιχθεί σε wine bar µε τη συνεργασία της συζύγου του Νένας, διατηρώντας ωστόσο και την κάβα. Οι wine dispensers, οι συντηρητές και όλος ο υπόλοιπος εξοπλισµός µε την κλιµατιζόµενη κάβα εξασφαλίζουν την ποιότητα των προτεινόµενων οίνων.
Στη Μέθη µπορεί κάποιος να παραγγείλει κρασί σε ποτήρι 62,5 ml από €1,50 έως €3,75, ενώ το µεγαλύτερου όγκου (187,5 ml), ακριβότερο ποτήρι κοστίζει €11,25. Για τις επιλογές σε µπουκάλι, εκτός από τον κανονικό, υπάρχει και εκτενής κατάλογος παλαιωµένων φιαλών µε ετικέτες εσοδείας από το 1989, προτείνοντας Αγιο Χρόνο 2005 στα €30 και Viognier Eclectique 2001 στα €25!
Ολες αυτές οι οινικές προτάσεις συνοδεύονται από εδέσµατα, ιδιαίτερα φροντισµένα από τη Νένα. Εξαιρετική επιλογή από µπρουσκέτες και µερικά πιάτα τάπας, από τα οποία ξεχωρίζουν το σάντουιτς µε βουβαλίσιο φιλέτο, καραµελωµένα κρεµµύδια και µανιτάρια, καθώς και οι ζουµερές χοιρινές µπουκιές µε σος γιαουρτιού και δυόσµο.
Μέθη Cafe & Wine Bar: Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 65, τηλ. 2310 482 401