Για αρκετές από εμάς, το να αποκτήσουμε τα ρούχα από την ανοιξιάτικη κολεξιόν του Dior για το 2013 μοιάζει ακατόρθωτο. Κανείς δεν είπε όμως ότι δεν μπορούμε να έχουμε νύχια που όχι μόνο θα έχουν σχεδιαστεί από τον γαλλικό οίκο, αλλά θα έχουν επάνω τους τα χρώματα και τα σχέδια που επικράτησαν στα νέα ρούχα της συλλογής.

Ο δημιουργικός διευθυντής του Dior, Ραφ Σίμονς, συνεργάστηκε λοιπόν με την «Illustrated Nail» για τη δημιουργία μίας «Ready to Wear» σειράς από νύχια, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη πανέμορφη κολεξιόν που παρουσίασε στις πασαρέλες. Επομένως, μιλάμε για florals, εντυπωσιακά χρώματα και έντονες γραμμές.

Τα νύχια έκαναν μία σύντομη εμφάνιση στο pop-up-store του Dior στα Harrods του Λονδίνου και πλέον μπορεί κάποιος να τα αποκτήσει μόνο αν κλείσει ραντεβού με τα «Illustrated Nail». Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια είναι να βρίσκεται και στο Λονδίνο!