Φαίνεται πως τα $100.000 που της έδωσε ο Τσάρλι Σιν δεν ήταν αρκετά για να πληρώσει τα χρέη της στην εφορία και έτσι αναγκάστηκε να πουλήσει τα πανάκριβα ρούχα και αξεσουάρ της.

Ο λόγος για την νεαρή ηθοποιό Λίντσεϊ Λόχαν, τα προβλήματα της οποίας με τον νόμο δεν έχουν τελειωμό. Εκτός από τις συνεχείς μηνύσεις για εμπλοκή σε καβγάδες σε νυχτερινά κλαμπ, παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας, χρήση ουσιών κ.α, το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ, έχει ξεμείνει και από ρευστό καθώς η εφορία έχει «δεσμεύσει» τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Η 26χρονη ηθοποιός που πρέπει να πληρώσει ακόμη $200.000 στην εφορία προκειμένου να αποδεσμευθούν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί, ζήτησε από την μικρότερη αδερφή της Άλι να την βοηθήσει να πουλήσει τα επώνυμα ρούχα και τις τσάντες τις τις οποίες κατά καιρούς έχει λανσάρει στις επίσημες εμφανίσεις της.

Η Άλι απευθύνθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά καταστήματα του Λος Άντζελες που πουλούν vintage ρούχα, το Wasteland, αλλά δυστυχώς οι τιμές στις οποίες κατάφερε να τα πουλήσει ήταν πολύ μικρότερες από τις προσδοκώμενες.