Σε υπεράσπιση του Τομ Κρουζ για την υπόθεση του σκανδάλου που φέρνει στη δημοσιότητα το Vanity Fair έσπευσε η συνάδελφός του, Κρίστι ΄Αλεϊ.

Η 61χρονη ηθοποιός στο πλαίσιο συνέντευξής της στο τηλεοπτικό σόου Entertainment Tonight αναφέρθηκε στις «αποκαλύψεις» του τεύχους Οκτωβρίου του εν λόγω περιοδικού που θέλουν τους υπευθύνους της θρησκείας της Σαϊεντολογίας -στην οποία πιστεύει αλλά και… χρηματοδοτεί ο Αμερικάνος ηθοποιός- έκαναν … κάστινγκ για να διαλέξουν τη σύντροφο του Τομ Κρουζ.

«… Νομίζω ότι ένα περιοδικό τέτοιου κύρους θα έπρεπε πρώτα να του είχε κάνει ρεπορτάζ…», ανέφερε η Κρίστι ΄Αλεϊ, η οποία είναι επίσης οπαδός της Σαϊεντολογίας.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσιογράφοςΜωρήν Ορθ που υπογράφει το άρθρο, ζήτησε να μιλήσει με τον Τομ Κρουζ ο οποίος, όμως, αρνήθηκε.

«Πιθανώς όλες οι θρησκείες ηχούν παράξενα σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε αυτές. Ωστόσο το 90% των τρελών πραγμάτων που ακούω για την Σαϊεντολογία ξέρω ότι δεν είναι αληθινά…

Δεν είναι η πρώτη φορά που η ΄Αλεϊ μιλά ανοιχτά υπέρ της θρησκείας. Το 2010 κατηγόρησε το τηλεοπτικό σόου Today επειδή η οικοδέσποινα Μέρεντιθ Βιεϊρα τη ρώτησε αν πρόγραμμα διαίτης που ακολουθεί σχετίζεται με τη Σαϊεντολογία.