Ο Μπεν Στίλερ ενώνει τις δυνάμεις του με το Τζόναθαν Σαφράν Φόερ.

Ο κινηματογραφικός «γαμπρός της συμφοράς» έχει ήδη συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει, να σκηνοθετήσει αλλά και να συνυπογράψει την παραγωγή του «All Talk», ενός νέου πιλότου κωμικής τηλεοπτικής σειράς του HBO, το οποίο έχει γράψει ο Τζόναθαν Σαφράν Φόερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τζόναθαν Σαφράν Φόερ είναι ο συγγραφέας -μεταξύ άλλων- του «Everything Is Illuminated», το οποίοαπέσπασε το Κρατικό Βραβείο Εβραϊκής Λογοτεχνίας και το Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου της Guardian, και του «Extremely Loud and Incredibly Close», τα οποία έχουν μεταφερθεί με μεγάλη επιτυχία στη μεγάλη οθόνη, το 2005 και το 2010 αντίστοιχα.

Το στόρι αφορά στην καθημερινή ζωή μιας εβραϊκής οικογένειας στην Ουάσιγκτον και παρακολουθεί τις πολιτικές, θρησκευτικές, πολιτιστικές, πνευματικές και σεξουαλικές τους προτιμήσεις και… αναζητήσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Hollywood Reporter ο βραβευμένος με έξι Έμμι και έξι Χρυσές Σφαίρες Άλαν Αλντα βρίσκεται σε συζητήσεις προκειμένου να συνεργαστεί με τον Μπεν Στίλερ μπροστά από την κάμερα, γεγονός που θα αποτελέσει τον πρώτο του βασικό ρόλο έπειτα από την συμμετοχή του στο M*A*S*H (1972-1983).

Την παραγωγή θα συνυπογράψουν οι Μπεν Στίλερ, Τζόναθαν Σαφράν Φόερ, Σκοτ Ρούντιν και Έλι Μπους, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το εν λόγω πρότζεκτ αποτελεί ένα είδος reunion για τον Στίλερ και τον Ρούντιν οι οποίοι έχουν συνεργαστεί σε πολλές ταινίες στο παρελθόν, ανάμεσά τους τα φιλμ «Zoolander» και «The Royal Tenenbaums».

«Ο Μπεν Στίλερ είναι ένας πολυτάλαντος σταρ και ένας οξυδερκής άνθρωπος που ξέρει να αγκαλιάζει δημιουργικά και καινοτόμα πρότζεκτ» ανέφερε ο διευθυντής προγράμματος του HBO, Μάικλ Λομπάρντο. Από τα blockbuster μέχρι τις ανεξάρτητες παραγωγές και από το Μπρόντγουεϊ έως το οφ Μπρόντγουεϊ το καλό υλικό είναι αυτό που έχει την μεγαλύτερη σημασία», πρόσθεσε.