Λιγότερο από τρεις μήνες διήρκεσε ο αρραβώνας της Χέδερ Λοκλίαρ με τον Τζακ Βάγκνερ.

Οι δύο ηθοποιοί που αποτελούν τηλεοπτικό ζευγάρι ως Αμάντα Γούντγορντ και Πίτερ Μπερνς στην τηλεοπτική σειρά «Melrose Place» ήταν μαζί από τον Απρίλιο του 2007 και είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον περασμένο Αύγουστο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση του εκπροσώπου της 50χρονης ηθοποιού -γνωστή από τις συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές και κυρίως από τη θρυλική «Δυναστεία» όπου υποδυόταν τη Σάμι Τζο Κάρριγκτον-, «ο Τζακ και η Χέδερ δεν είναι αρραβωνιασμένοι πια».

Ο αρραβώνας του ζευγαριού είχε και την έγκριση της κόρης της Λοκλίαρ, ΄Αβα, η οποία ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα όταν η μητέρα της της είχε ανακοινώσει το νέο.

Η γοητευτική ηθοποιός είχε δηλώσει στο περιοδικό People: «Η Άβα αγκάλιασε τον Τζακ, έδωσε τα συγχαρητήριά της και ζήτησε να δει το δαχτυλίδι των αρραβώνων. Κι αμέσως έτρεξε στον υπολογιστή για να “ανεβάσει” στο Facebook το νέο της πατριό».

Η ηθοποιός έχει παντρευτεί στο παρελθόν τους ρόκερ Τόμι Λι (από το 1986 μέχρι το 1993) και Ρίτσι Σαμπόρα (από το 1994 μέχρι το 2006), με τον οποίο μάλιστα απέκτησε την κόρη της, ΄Αβα το 1997.