Η Κέιτ Χάντσον δεν έχει ιδιαίτερα στενές σχέσεις με τον βιολογικό της πατέρα Μπιλ Χάντσον, αλλά ο ίδιος φαίνεται πως είναι έτοιμος να αποκαλύψει πολλά για την διάσημη κόρη του.

Ο 61 ετών μουσικός των Hudson Brothers, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο-αυτοβιογραφία ιδιαίτερα αποκαλυπτικό τόσο για την πρώην σύζυγό του Γκόλντι Χόουν όσο και για την διάσημη κόρη του Κέιτ Χάντσον, σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικάνικου περιοδικού UsMagazine.

«Η ζωή στα φώτα της δημοσιότητας έχει τις συνέπειές της, και η οικογένεια Χάντσον δεν αποτελεί εξαίρεση» αναφέρει η ιστοσελίδα του εν λόγω βιβλίου.

«Η Κέιτ είναι ένα κακομαθημένο παιδί και νομίζω ότι οφείλει να γνωρίσει την μικρή της αδερφή κάποια στιγμή. Εγώ θα πρέπει να συναντήσω τα εγγόνια μου και εκείνη θα πρέπει να επισκεφθεί επιτέλους την γιαγιά της» σχολιάζει ο Μπιλ Χάντσον σχετικά με την κόρη του.

Επίσης, ισχυρίζεται ότι η Κέιτ αρνείται να δει την γιαγιά της -μητέρα του Μπιλ Χάντσον-, παρά το γεγονός ότι υποφέρει από την νόσο του Αλτσχάιμερ, ενώ ο ίδιος φέρεται να επιθυμεί μια σχέση με την κόρη του και όχι με τα λεφτά της.

«Δεν επιμένω να μου μιλήσει, αν η ίδια δεν το θέλει, ούτε έχω ανάγκη τα εκατομμύριά της. Το μόνο που της ζητάω είναι να πάρει ένα τηλέφωνο την γιαγιά της πριν να είναι πολύ αργά» ανέφερε ο Μπιλ Χάντσον στην ιστοσελίδα RadarOnline.

Και πρόσθεσε: «Αγαπώ την Κέιτ, αλλά… έχει κάνει απαίσια πράγματα. Είναι πολύ κακομαθημένη».

Να σημειώσουμε ότι η Γκόλντι Χόουν χώρισε με τον Μπιλ Χάντσον το 1980 αφού πρώτα απέκτησε μαζί του τον Όλιβερ (1976) και την Κέιτ (1979). Ενώ από τον 1983 μέχρι και σήμερα ζει με τον ηθοποιό Κερτ Ράσελ, τον οποίο τα παιδιά της -σύμφωνα με δηλώσεις τους- θεωρούν πατέρα τους.