Εκατόν πενήντα λίρες πλήρωνε η αείμνηστη Εϊμι Γουαϊνχάουζ το κάθε φιλί του συζύγου της Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sun.

Όπως δήλωσε άνθρωπος του στενού φιλικού περιβάλλοντος της στην εφημερίδα, η 27χρονη τραγουδίστρια ήταν «απόλυτα ερωτευμένη» μαζί του, ενώ εκείνος την εκμεταλλευόταν προκειμένου να της αποσπά μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία ξόδευε στα ναρκωτικά.

«Καθόντουσαν μαζί, έπιναν μερικά ποτά και του έλεγε: «Ναύτη μου, δώσε μου ένα φιλί!». Εκείνος της μιλούσε άσχημα και στη συνέχεια της ζητούσε λεφτά, ενώ η Εϊμι ήταν αυτή που τον παρακαλούσε πάντα να γυρίσει πίσω» δήλωσε στη Sun. Και πρόσθεσε: «Του άρεσε η Εϊμι, αλλά δεν την αγαπούσε».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο Μπλέικ Φίλντερ Σίβιλ υπολογίζεται ότι είχε πάρει από την Εϊμι περισσότερες από 250.000 λίρες.

Να σημειώσουμε ότι ο 29χρονος πρώην σύζυγος της Εϊμι Γουαϊνχάουζ εκτίει ποινή φυλάκισης 32 μηνών για κλοπή και οπλοκατοχή, ενώ σοκ προκάλεσαν τα άσχημα σχόλια του για την27χρονη σταρ, όταν έμαθε για τον θάνατο της.