Δεν άφησε ούτε μία ημέρα -για την ακρίβεια ούτε μία νύχτα η Λίντσεϊ Λόχαν- να πάει χαμένη. Αμέσως μετά την «απελευθέρωσή» της από τον κατ’ οίκον περιορισμό της το έριξε στα ξενύχτια και στα ποτά.

Να θυμίσουμε ότι τον Μάιο το κακό κορίτσι του Χόλιγουντ καταδικάστηκε σε 4μηνη φυλάκιση εξαιτίας της κλοπής ενός κολιέ αξίας 2.500 δολαρίων τον περασμένο Απρίλιο. Αλλά καθώς θεωρήθηκε μη βίαιο πρόσωπο αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή της αρχικά στο σπίτι -τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό για 35 ημέρες- και στη συνέχεια με 480 ώρες κοινωνικής εργασίας.

Στην πρώτη της έξοδο μετά τον εγκλεισμό της στο σπίτι, η 24χρονη σταρ πήγε στο διάσημο κλαμπ «Lexington Social House», στο πάρτι μιας στενής της φίλης.

«Ήταν σε πολύ καλή διάθεση» ανέφερε στο περιοδικό «Peοple» θαμώνας του γνωστού κλαμπ. «Φαινόταν πολύ χαρούμενη που ήταν ελεύθερη και διασκέδαζε με φίλους».

Με τις κολλητές της Έμιλι Χιρς και Λίντσι Φονσέκα, η οποία ανέβαλε το πάρτι της για περίπου έξι μήνες προκειμένου να μπορεί να παρευρεθεί και η διάσημη φίλη της, το γιόρτασαν πίνοντας κοκτέιλ και χορεύοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Φυσικά το ότι βγήκα με τις καλύτερές μου φίλους για δείπνο, θα γίνει πρωτοσέλιδο» έγραψε αργότερα στο twitter της η Λίντσεϊ Λόχαν. «Τίποτε συναρπαστικό δεν συνέβη, εκτός από τους νόστιμους μεζέδες που φάγαμε», πρόσθεσε.