Με μια ανακοίνωση που σοκάρει, ο δικηγόρος της ρωσίδας μουσικού Οξάνα Γκριγκορίεβα δήλωσε στον δικαστή Σκοτ ​​Γκόρντον ότι η πελάτισσά του αποσύρει τις κατηγορίες για οικογενειακή βία που είχε επιρρίψει σε βάρος του πρώην σύντροφου της Μελ Γκίμπσον.

Η ιστοσελίδα ΤΜΖ ανέφερε ότι τόσο ο δικηγόρος του γνωστού ηθοποιού, Στίβεν Κολοντ, όσο και ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση ήταν εμφανώς σοκαρισμένοι από την απόφαση της 41χρονης μουσικού.

Πηγές δηλώνουν στην ίδια ιστοσελίδα ότι η Οξάνα έχει κάνει προσπάθειες -για χάρη πάντα της κόρης της- να λύσουν τις διαφορές τους και να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους, ωστόσο ο Μελ Γκίμπσον είναι ανυποχώρητος και δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί της.

Άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος της Οξάνα Γκριγκορίεβα δήλωσε στην ιστοσελίδα RadarΟnline ότι η κίνηση αυτή της Οξάνα να αποσύρει τις κατηγορίες που είχε επιρρίψει στον πρώην σύντροφό της και πατέρα της18-μηνών κόρη της, Λουτσία, έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να διευθετηθεί πια το θέμα της κηδεμονίας. «Προσφέρει στον Μελ ένα κλαδί ελιάς σαν ένδειξη ειρηνικής διάθεσης απέναντί του» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια πηγή αναφέρει επίσης, ότι «η Οξάνα ενήργησε έτσι για να αποδείξει στο δικαστήριο ότι είναι καλή μητέρα, αλλά και για να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία. Άλλωστε, το μόνο που επιθυμεί είναι το καλύτερο για τη μικρή της κόρη Λουτσία και γι’ αυτό θέλει μια δίκαιη συμφωνία κηδεμονίας».

Ο Μελ Γκίμπσον και η ΟξάναΓκριγκορίεβα έχουν εμπλακεί σε μια διαμάχη για την επιμέλεια της 14μηνων Λουτσία, αφότου χώρισαν τον Απρίλιο του 2010.