Ασφαλίσεις από ΤΤ και ΕΛΤΑ

Τη διάθεση νέων ασφαλιστικών προϊόντων ξεκινά σήμερα η Ρost Ιnsurance Βrokerage Μεσίτες Ασφαλίσεων, στην οποία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συμμετέχει κατά 50% συν 1 μετοχή και τα ΕΛΤΑ με το υπόλοιπο ποσοστό, μέσω του δικτύου των δύο εταιρειών. Σε πρώτη φάση θα διατεθούν αποταμιευτικά προγράμματα και προϊόντα ασφάλισης κατοικίας, ενώ σε δεύτερη φάση θα ξεκινήσει η πώληση προϊόντων ζημιών και ασφάλισης δανείων. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχουν ήδη πιστοποιηθεί…

Ασφαλίσεις από ΤΤ και ΕΛΤΑ | tovima.gr

Τη διάθεση νέων ασφαλιστικών προϊόντων ξεκινά σήμερα η Ρost Ιnsurance Βrokerage Μεσίτες Ασφαλίσεων, στην οποία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συμμετέχει κατά 50% συν 1 μετοχή και τα ΕΛΤΑ με το υπόλοιπο ποσοστό, μέσω του δικτύου των δύο εταιρειών. Σε πρώτη φάση θα διατεθούν αποταμιευτικά προγράμματα και προϊόντα ασφάλισης κατοικίας, ενώ σε δεύτερη φάση θα ξεκινήσει η πώληση προϊόντων ζημιών και ασφάλισης δανείων.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, έχουν ήδη πιστοποιηθεί 250 στελέχη και από τους δύο οργανισμούς στο σύνολο του δικτύου, ενώ αυτή την ώρα ολοκληρώνεται η διαδικασία επιμόρφωσής τους. Στόχος της νέας εταιρείας είναι να καταστεί πρώτη δύναμη στην Ελλάδα ως φορέας τραπεζικών και ασφαλιστικών εργασιών. Σταδιακά ολοκληρώνεται η διασύνδεση του δικτύου των δύο οργανισμών, δηλαδή των 840 καταστημάτων των ΕΛΤΑ και των 145 του ΤΤ, φτάνοντας συνολικά τα 985 σημεία διάθεσης σε όλη τη χώρα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του ΤΤ κ. Α. Φιλιππίδης σημείωσε ότι «μια μεγάλη τράπεζα δεν μπορεί παρά να επεκτείνεται και να διεκδικεί συνεχώς νέα μερίδια αγοράς και να δημιουργεί νέα εταιρικά οχήματα που την καθιστούν πλέον όμιλο». Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Ρost Ιnsurance κ. Γ. Βαρσαμής υποστήριξε ότι «η Ρost insurance έχει σκοπό να διαθέσει στους πελάτες μας ασφαλιστικά προϊόντα που είναι αναγκαία, βασίζονται σε απλές διαδικασίες και εξασφαλίζουν σιγουριά η οποία είναι συνυφασμένη με το όνομα και του ΤΤ και των ΕΛΤΑ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk