Καρτσαγκούλη Ντιάνα

  • Παντού υπάρχει ένας ζύθος Μια περιήγηση στις καλύτερες μπιραρίες και παμπ εκτός και εντός Ελλάδος.
  • Από τη Γαλλική στην Αθηναϊκή ριβιέρα Ο ιδιοκτήτης του ολοκαίνουργιου «Beefbar», Ρικάρντο Τζιράουντι, μας ξεναγεί στο νέο hotspot του «Four Seasons»,...
  • Εμπειρία πολλών αστέρων Στο Umi bar του Matsuhisa Athens απολαύσαμε αυθεντικά fusion πιάτα και πρωτότυπα καλοκαιρινά κοκτέιλ μπροστά...
  • Το γαστρονομικό θαύμα της Τήνου Ο,τι πρέπει για το καλοκαίρι είναι το δροσερό και αρωματικό σεβίτσε, που φτιάχνεται με το...
  • L’ art de la table: H τέχνη τού υποδέχεσθαι Με φόντο τον Παρθενώνα και θέμα τον βυθό της θάλασσας, η Μαρίλη Γλύπτη-Κανελλάκη εμπνέεται και...
  • Smoothies για υγεία και ομορφιά Βγαίνουμε από το σπίτι και κατευθείαν βουτάμε στις παραλίες. Ηρθε, επομένως, η ώρα για δροσιά,...
  • Foodie: Πάθος για τη θάλασσα Ταξιδέψαμε με το υπερσύγχρονο yacht «Pathos» στα γαλάζια νερά. Είχαμε την ευκαιρία να μαγειρέψουμε με...
  • Πάθος για τη θάλασσα Ταξιδέψαμε με το υπερσύγχρονο yacht «Pathos» στα γαλάζια νερά. Είχαμε την ευκαιρία να μαγειρέψουμε με...
  • Το ακριβό στοίχημα του Hudson Yards Πώς ένα αμαξοστάσιο για τα τρένα του Long Island Rail Road μετατρέπεται σε τοπόσημο της...
  • Γαστρονομικός πολιτισμός «Εμείς οι Ελληνες έχουμε μαγειρική κουλτούρα» Εντονότερη στροφή στα τοπικά προϊόντα, προσήλωση στην ασφάλεια και περισσότερη δημιουργικότητα· σε αυτά θα επικεντρωθούν...
  • Hudson Yards: Το νέο οικιστικό πρότυπο του Μανχάταν H Νέα Υόρκη απολάμβανε προ πανδημίας την πιο έντονη οικοδομική δραστηριότητα στην πρόσφατη ιστορία της,...
  • Αναστάσιμο γλυκό Ο μάστερ της σοκολάτας Δημήτρης Χρονόπουλος δεν θα μπορούσε να μας δώσει συνταγή για πασχαλινό...
  • Το πασχαλινό αρνί της Κέρκυρας Φέρνουμε λίγο ανοιξιάτικο αέρα στο τραπέζι της Λαμπρής, με ένα πιάτο παραδοσιακό μεν, πειραγμένο λίγο...
  • Μακαρόνια με άρωμα Κρήτης Δύο πρωτότυπες ιδέες για να αξιοποιήσουμε τα ζυμαρικά που έχουμε αποθηκεύσει σε μεγάλες ποσότητες στα...
  • Μπισκότα με τα παιδιά Μένουμε ασφαλείς, αλλά και απασχολημένοι ευχάριστα στο σπίτι, ψήνοντας εύκολα, νόστιμα και ευωδιαστά γλυκά, που...
  • Συνταγές για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού Ξεκινάμε την ημέρα μας με ένα πανεύκολο δυναμωτικό smoothie και για τα γεύματά μας επιλέγουμε...
  • Η θηλυκή όψη της υψηλής μαγειρικής Η διεθνώς καταξιωμένη σεφ της «avant-garde ελληνικής κουζίνας» Γεωργιάννα Χιλιαδάκη ετοιμάζει τα πιο νόστιμα «τριαντάφυλλα»...
  • Το Αιγαίο στο τραπέζι Από την Κίμωλο και την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ηρακλειά, εμπνέεται ο Γιάννης Γαβαλάς για...
  • Γλυκά με χαλβά Η Εύα Παρακεντάκη ετοιμάζει κέικ, κορμό και κρέπες για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας, χρησιμοποιώντας...
  • Παρά θίν’ αλός Το νηστίσιμο γιουβέτσι εκσυγχρονίζεται και γίνεται ένα πεντανόστιμο κριθαρότο με γαρίδες, ενώ το παραδοσιακό ξιδάτο...
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk