Δύο φίλαθλοι τραυματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης, όταν κατέρρευσε ξύλινη κερκίδα στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τη Σπάρτακ Πλέβεν για το τουρνουά European North Basketball League.

Σύμφωνα το Karfitsa.gr, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στην οροφή του γηπέδου, με τον έναν από τους τραυματίες, οι οποίοι είναι οπαδοί του Ηρακλή, να φέρει ελαφρύτερα τραύματα, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε πιο σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για περαιτέρω εξετάσεις και νοσηλεία.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, σημειώθηκε και πτώση αντικειμένου από το ξύλινο ταβάνι, χωρίς ωστόσο να διακοπεί η αναμέτρηση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο «Γηραιός» επικράτησε με 72-69, έκανε το τρία στα τρία στην διοργάνωση και παρέμεινε αήττητος.