Με μεγάλα όνειρα και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να στοχεύουν για μια ακόμα χρονιά στην κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων, αλλά και σε μια σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία, που θα γεμίσει με χαρά και περηφάνια τον κόσμο τους.

Σήμερα (27/8), όπως συμβαίνει κάθε χρόνο τέτοια εποχή, πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, παρουσία του ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ετήσιος αγιασμός. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού βρέθηκε στις «ερυθρόλευκες» εγκαταστάσεις και χαιρέτησε ένα έναν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, ενώ είχε και ένθερμο εναγκαλισμό με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Παρουσία του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, τελέστηκε ο ετήσιος Αγιασμός του Ολυμπιακού, στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας μας.
#Olympiacos #WeKeepOnDreaming #Piraeus #Greece #Marinakis #Renti pic.twitter.com/iGDVDre5CS— Olympiacos FC (@olympiacosfc) August 27, 2025
Υπενθυμίζουμε ότι οι Πειραιώτες ξεκίνησαν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, επικρατώντας στην πρεμιέρα του Αστέρα Τρίπολης με 2-0, παρότι αγωνίστηκαν χωρίς την παρουσία των οπαδών τους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι νταμπλούχοι έκαναν το καθήκον τους απέναντι στους Αρκάδες και πλέον ετοιμάζονται για τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τον Βόλο στη Θεσσαλία (30/8, 19:00), ενώ αύριο (28/8) είναι προγραμματισμένη η κλήρωση της League Phase του Champions League και θα μάθουν τους αντιπάλους τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.



