Με το ενδιαφέρον του να είναι στραμμένο στη συγχώρεση που αναζητά για την αποτρόπαια πράξη του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως «καταστράφηκαν τα πάντα» μετά από τη δολοφονία της συζύγου του στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

«Η συγχώρεση δεν υπάρχει καν σαν λέξη. Η συγχώρεση είναι πολύ μικρή λέξη για αυτό το οποίο έγινε. Δεν ξέρω ποιος μπορεί να με συγχωρήσει και πώς» υποστήριξε ο 34χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Κατέστρεψα την οικογένειά μου. Δολοφόνησα τη σύζυγό μου και το παιδί μου έμεινε χωρίς γονείς. Καταστράφηκα κι ο ίδιος» συμπλήρωσε, βάζοντας για μια ακόμα φορά τον εαυτό του στο «κάδρο της καταστροφής» και των συνεπειών από τις ίδιες του τις πράξεις.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν πέσει η αυλαία στο δικαστήριο που αποκαλύφθηκαν συγκλονιστικές λεπτομέρειες για τον τρόπο που φερόταν ο 34χρονος πιλότος στην 19χρονη σύζυγό του.

Τη Δευτέρα η αυλαία στη δίκη

Αναλυτικά, τη Δευτέρα στο δικαστήριο θα λάβει πρώτη το λόγο η εισαγγελέας, που θα ανακοινώσει την πρότασή της σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον 34χρονο για τα όσα συνέβησαν πριν ένα χρόνο στα Γλυκά Νερά.

Στη συνέχεια, θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι της πολιτικής αγωγής, φιλοζωικές εταιρείες, αλλά και οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Ακολούθως, το δικαστήριο θα αποσυρθεί για να αποφασίσει και θα επανέλθει –εντός της ημέρας- για την ανακοίνωση της ετυμηγορίας.