Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης, των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του MEGA νέα στοιχεία για την εν λόγω υπόθεση.

Όπως είπε αρχικά, το ζευγάρι 6-7 μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας είχε ανταλλάξει «σκληρά» μηνύματα, μέσω κινητού τηλεφώνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μηνύματα αναφέρονται πως το ζευγάρι θέλει να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου λέει στον Μάνο Δασκαλάκη πως δεν θα ξαναδεί τη Τζωρτζίνα.

Το «σετ» με τις 5 αμπούλες κεταμίνης

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος οι γιατροί διέψευσαν τον ισχυρισμό της 33χρονης κατηγορούμενης ότι είχε χορηγηθεί κατά λάθος κεταμίνη στην Τζωρτζίνα κατά τη διάρκεια της ανάνηψης της.

Το γεγονός αυτό διαψεύδεται και από την ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να βγει επίσημα τις επόμενες μέρες, όπου θα καταλήγει στο ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας προήλθε από την χορήγηση της κεταμίνης, με βάση αλλοιώσεις στο ήπαρ.

Την ίδια ώρα, σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της ανάνηψης οι γιατροί είχαν μαζί τους ένα κιτ με 5 αμπούλες κεταμίνης, το οποίο παρέμεινε κλειστό.

Η περίεργη κλήση της Ρούλας στο ΕΚΑΒ μια μέρα πριν πεθάνει η Ίριδα

Την ίδια στιγμή, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον θάνατο της Ίριδας αλλά και τις αναζητήσεις, καθώς και τις κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της κόρης της.

Η περίεργη κλήση στο ΕΚΑΒ όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος, Πέτρος Κουσουλός, έγινε από τη  Ρούλα Πισπιρίγκου μια μόλις μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, στις 20/3/2021, η οποία πέθανε στο σπίτι του ζευγαριού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί το 166, ωστόσο η κλήση διαρκεί μόλις 11 δευτερόλεπτα και η 33χρονη το κλείνει χωρίς να μιλήσει σε κανέναν.

Ακόμα, στις 20/3/2021 κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο για «πρώιμο τεστ εγκυμοσύνης».

Μετά τον θάνατο της Ίριδας, στις 15/4/2021 μπαίνει σε ιστοσελίδα με θέμα «εγκυμοσύνη 1ο τρίμηνο» και στις 23/4/2021 αναζητεί το χάπι της άμβλωσης, ενώ την ίδια μέρα αναζητεί το θέμα «η εμπειρία μου από τα χάπια άμβλωσης μετά από παλίνδρομη κύηση».

Η απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Λίγα λεπτά μετά τις αποκαλύψεις, η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου έσπευσε να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Συγκεκριμένα, όπως υποστηρίζει η πλευρά της 33χρονης μητέρας το βράδυ της 19ης Μαρτίου του 2021 – δυο μέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας – η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πολύ μεγάλο τσακωμό με τον εν διαστάσει – πλέον – σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Το Σάββατο το πρωί, μια μέρα πριν τον θάνατο της Ίριδας, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, είχε ζητήσει από την αδερφή της και τη μητέρα της να πάει στο σπίτι της να την βοηθήσει να μαζέψουν τα πράγματα του εν διαστάσει συζύγου της.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, το μεσημέρι η μητέρα της έπαθε ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αυτός είναι ο λόγος που η Ρούλα πήρε το 166 για να δει ποιο νοσοκομείο εφημερεύει.