Λύθηκε το μυστήριο γύρω από την υπόθεση με τις 3.500 σφαίρες που είχαν πέσει στο οδόστρωμα στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος του Κολωνού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, το πρωί της Πέμπτης μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών, δηλώνοντας πως κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί, απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Σημειώνεται πως, όπως αποκάλυψε το MEGA, στο οδόστρωμα βρέθηκαν 3.200 σφαίρες από πυροβόλα όπλα των 22mm και 300 των 9mm.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Πρωινές ώρες της 14-12-2021, μετά από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), μετέβησαν στη Λ. Κηφισού στην Αθήνα και διαπίστωσαν στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, διασπορά μεγάλου αριθμού φυσιγγίων πυροβόλου όπλου.

Τα φυσίγγια περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (16-12-2021), μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών και δήλωσε ότι πρωινές ώρες της 14-12-2021, κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.

Για το ανωτέρω συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων.