Το όνειρο του Ολυμπιακού… έσβησε στο Μολινό, με τον Πολωνό Σιμόν Μαρτσίνιακ να κάνει τα πάντα για να σταματήσει την ξέφρενη ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League, με τον ρέφερι της αναμέτρησης να βάζει συνεχώς το… χεράκι του με τις περίεργες αποφάσεις του.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού, έφτασε λοιπόν στο τέλος του, με τον κόουτς της ομάδας, Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τον απολογισμό του στο twitter. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» τόνισε πως φεύγουν με ψηλά το κεφάλι, ενώ έστειλε μήνυμα και στον κόσμο του Ολυμπιακού για τα σπουδαία που έρχονται!

Αναλυτικά το ποστάρισμα του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Ύστερα από ένα μακρύ ταξίδι, το φετινό Ευρωπαϊκό μας όνειρο έφτασε στο τέλος του. Είμαστε απογοητευμένοι που βρισκόμαστε εκτός του Europa League, μιας και είχαμε μεγαλύτερες φιλοδοξίες, όμως φεύγουμε με ψηλά το κεφάλι και την υπερηφάνεια μας άθικτη.

Ήταν τιμή για την ομάδα μας να είναι κομμάτι κάποιων αξέχαστων στιγμών για τον σύλλογο. Θα συνεχίσουμε δυνατά και συγκεντρωμένοι στο λαμπρό μας μέλλον. Έρχονται σπουδαία πράγματα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που πάντα μας υποστηρίζουν»!