Καραμανλής: Να μην διακόπτεται η παροχή νερού λόγω καθυστέρησης πληρωμής

Συστάσεις για πληρωμές μέσω e-banking – Κλείνουν για το κοινό τα Περιφερειακά Κέντρα της ΕΥΔΑΠ με εξαίρεση Αθήνας και Πειραιά

Ï Ðñüåäñïò ôïõ ÓÕÑÉÆÁ áëÝîçò Ôóßðñáò óõíïäåõüìåíïò áðü ôïí õðïøÞöéï ãéá ôïí äÞìï ôçò ÁèÞíáò ÃáâñéÞë Óáêåëëáñßäç,åðéóêÝöèçêå óÞìåñá ôéò åãêáôáóôÜóåéò ôçò ÅÕÄÁÐ óôï ÃáëÜôóé,Ôñßôç 6 Ìáúïõ 2014 (EUROKINISSI/ÔÁÔÉÁÍÁ ÌÐÏËÁÑÇ)
Οδηγίες στην ΕΥΔΑΠ να μην προχωρά σε διακοπή της παροχής λόγω καθυστέρησης πληρωμών λογαριασμών, για όσο διάστημα οι πολίτες καλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους λόγω κορωναϊού, έδωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής 

 

Το συγκεκριμένο μέτρο αποσκοπεί στην αποφυγή συνωστισμού και στον περιορισμό μετακινήσεων πολιτών, ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν γνωρίζουν πως να πληρώσουν ηλεκτρονικά και έχουν συνηθίσει να πληρώνουν την ΕΥΔΑΠ στο ταμείο.
Παράλληλα, συνιστάται στους πολίτες να πληρώνουν μέσω e-banking τους λογαριασμούς νερού. Προτρέπονται δε οι νεότεροι να βοηθήσουν τους μεγαλύτερους σε ηλικία προς αυτή την κατεύθυνση. Σε κάθε περίπτωση, δεν απαιτείται κανένας πολίτης να βγει από το σπίτι για να μεταβεί σε ταμείο προκειμένου να πληρώσει την ΕΥΔΑΠ. Μπορεί να εξοφλήσει το λογαριασμό του, όταν περάσει η κρίση.
Η εξυπηρέτηση πελατών της ΕΥΔΑΠ γίνεται κυρίως τηλεφωνικά ή μέσω διαδικτύου.
Τέλος, με στόχο την προστασία των πολιτών και των εργαζομένων, αναστέλλεται η λειτουργία των Περιφερειακών Κέντρων της ΕΥΔΑΠ για το κοινό. Εξαιρούνται τα Περιφερειακά Κέντρα της Αθήνας και του Πειραιά, προς διευκόλυνση των πολιτών.
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk