Εξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πυροβολισμούς μέσα σε κτίριο στη γερμανική πόλη Ροτ αμ Ζέε, στη Βάδη Βυρτεμβέργη, αναφέρεται στην ηλεκτρονική σελίδα του γερμανικού περιοδικού Focus το οποίο επικαλείται πληροφορίες από την αστυνομία.

Η τοπική αστυνομία επιβεβαίωσεότι υπάρχουν νεκροί και τραυματίες από πυροβολισμούς σε κτίριο της κοινότητας Ροτ αμ Ζέε της Βυρτεμβέργης στην ΝΔ Γερμανία, καθώς επίσης και ότι ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για άλλον δράστη.

«Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο Ροτ αμ Ζε, καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί, πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν και πιθανόν να καταγραφούν θάνατοι, ο ύποπτος κρατείται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν μια οικογενειακή διαμάχη» έγραψε στο Twitter η αστυνομία.

Παράλληλα οι Αρχές ενημέρωσαν ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση στην περιοχή.

Σύμφωνα με το Focus οι αρχές εικάζουν πως πρόκειται για έγκλημα πάθους και ότι ο δράστης και τα θύματα γνωρίζονταν, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για άλλους υπόπτους. Έτσι απομακρύνεται το σενάριο της τρομοκρατικής ενέργειας, με τις αρχές παρ’όλα αυτά να εξετάζουν ακόμα όλα τα ενδεχόμενα.

Η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε ότι, εκτός από τους έξι νεκρούς υπάρχουν και τραυματίες.

Το Ροτ αμ Ζε είναι ένα χωριό της Γερμανίας με 5.000 κατοίκους στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης.