Δεν κατάφερε ούτε σήμερα (16/10) να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού ο Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Ιταλός επιθετικός, που έχει ενοχλήσεις στη μέση, βλέπει τις ελπίδες για συμμετοχή του στο ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή στο Περιστέρι (20/10, 19:30) να λιγοστεύουν, καθώς έχει χάσει πολλές προπονήσεις.

Ο Μακέντα έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και πλέον ο Δώνης θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του (Κολοβός και Καμπετσής οι υποψήφιο).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Μπεκ, που έχει υποστεί διάστρεμμα, ενώ θεραπεία και τρέξιμο στο γήπεδο έκανε ο Περέα που επίσης έπαθε διάστρεμμα χθες 15/10.

Οι διεθνείς με την εθνική Ανδρών Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στη «γαλανόλευκη» και μπήκαν στην προπόνηση του Τριφυλλιού, ενώ επέστρεψε από την άδειά του ο Γιοάν Μολό και συμμετείχε στην προπόνηση.
Οι πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής στο μισό γήπεδο.