Τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο στο δημοτικό συμβούλιο δίνει ο Γ. Ξυλούρης

Τι λέει από την συχνότητα του Politica 89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Γιάννης Ξυλούρης

Συνέχεια στο επεισόδιο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της προηγούμενης Δευτέρας καταθέτοντας την δική του εκδοχή έδωσε μέσα από την συχνότητα του Politica89.8 και την Αντιγόνη Ανδρεάκη ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Γιάννης Ξυλούρης.

Αναφερόμενος στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου περιέγραψε  πως οδηγήθηκε  στο φραστικό επεισόδιο που προκάλεσε την αποχώρηση σύσσωμης της Αντιπολίτευσης και της ανακοίνωσης που ακολούθησε σήμερα από την Δημοτική Αρχή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής:

“Αναφορικά με τα γεγονότα που οδήγησαν στην διακοπή της συνεδρίασης  του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 30η Σεπτεμβρίου, επισημαίνουμε ότι:

–          Η φράση του κ. Γιάννη Ξυλούρη ήταν ατυχής και καταδικαστέα. Χωρίς «ναι μεν αλλά» και αστερίσκους. Για αυτόν τον λόγο αντέδρασαν άμεσα και ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητώντας την ανάκλησή της καθώς και την διαγραφή της από τα πρακτικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Περί εκπροσώπων…έρημων και απρόσωπων Με αφορμή τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα πολιτικής κακοφωνίας και, αν μη τι άλλο, ατυχούς ενημέρωσης και... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk